Start Kontakt ScandiTan Vetlanda Kaminer och spisar Spraytan & Soldusch

 

Uppåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ScandiTan Vetlanda   Vitalag 19    0383-46 10 00  070-289 95 46

Vad är spraytanning?

Spray Tanning är ett effektivt och hälsosamt sätt att bli brun på. Det är faktiskt den mest effektiva brun-utan-sol metoden som finns på marknaden! Inga UV-strålar betyder också att SprayTanning inte utgör någon risk för varken hudcancer eller för tidigt åldrande.

En ScandiTan SprayTan kommer att hålla i ungefär 7 dagar. Med regelbundna behandlingar kan din Spray Tan hålla i upp till 2 veckor! 

Till skillnad från solarium, är Spray Tanning bra för huden.  Ingredienserna i våra lösningar som färgar huden (Dihydroxyacetone och Erythrulose - färglöst socker) är godkända av Livsmedelsverket här i Sverige och har använts inom skönhetsindustrin i över 30 år. Dessutom innehåller ScandiTans Spray Lösningar Aloe Vera och många andra naturliga produkter som återfuktar huden. Du får en jämn brun färg inom 12 timmar. Du blir vackert gyllenbrun!

ScandiTan Vetlanda - ‘HVLP Spray Tanning’ : 

HVLP Spray Tanning är inte likt något annat Spray System i Sverige! Det tar endast 15 minuter att spraya hela kroppen. Efter behandlingen kan du klä på dig på en gång! Med HVLP spray tanning kommer du att få en jämn och djup sommarbrun nyans.   

ScandiTan Vetlanda - MagicTan soldusch

ScandiTan Vetlanda har även en MagicTan soldusch som är helautomatisk. Du väljer själv om du vill sköta dig själv eller få hjälp av utbildad personal. När du förberett dig går du in i duschen och trycker på startknappen. Efter en minut är du klar.

Kom in till ScandiTan Vetlanda och prova en HVLP-spray tanning behandling du också. Med priser från 59kr (ansikte och hals) får du en fantastisk gyllenbrun färg redan vid första besöket! Om du istället väljer solduschen så är priset 249 kr för hela kroppen

ScandiTan Vetlanda vill att du blir 100% nöjd med färgen du får.  Vi vill inte att du ska få för mycket färg, utan hellre en fin och naturlig färg som känns behaglig för dig. Om du tycker att du får för lite färg är det bara att komma tillbaka till oss inom 48 timmar så får du en ny behandling (‘re-spray’) med en starkare lösning helt gratis!